Η θεατρική μας Ομάδα «Καταστρέφοντας τον Ρόλο του Ηθοποιού» Παρουσιάζει το έργο του A.R.Gurney Η Τραπεζαρία στην Πολιτεία

Η θεατρική Ομάδα «Καταστρέφοντας τον Ρόλο του Ηθοποιού» της «Πολιτείας» – Χώρος Γνώσης και Πολιτισμού, σας προσκαλεί για 4 παραστάσεις στην «Τραπεζαρία» του A.R.Gurney.

Σάββατο 6 &13 Μαΐου 2017 @ 21:00

Κυριακή 7& 14 Μαΐου 2017 @ 20:00

Ελλιπείς ανθρώπινες σχέσεις, έτοιμες να εκραγούν, κρυμμένες πίσω από «λαμπερές» οικογένειες και πολύτιμα, με οικονομική και συναισθηματική αξία, αντικείμενα.

Μέσα από 16 σπονδυλωτές ιστορίες γύρω από μία Τραπεζαρία, και με ήρωες τα μέλη της αστικής τάξης των πρώτων μεταναστών της Αμερικής, τους W.A.S.P. (White Anglo Saxon Protestants), ο A.R.Gurney άλλοτε με χιούμορ άλλοτε με ευαισθησία και άλλοτε με σαρκασμό, μας καλεί να αναρωτηθούμε αν  η ανάγκη για τη διαφύλαξη μιας παράδοσης και τη διατήρηση μιας τυπολατρίας συμβαδίζει με την ελεύθερη έκφραση ανθρώπινων συναισθημάτων και την ειλικρινή εκδήλωση αγάπης.

Το έργο εκτείνεται χρονικά από το 1929, χρονιά που σημειώθηκε το οικονομικό κραχ της Αμερικής, με τους W.A.S.P. να πρωταγωνιστούν στην οικονομική και πολιτική εξουσία της χώρας και φτάνει ως το 1982, χρονιά που γράφτηκε το έργο.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Αθανασία Αλεξούδη, Ιωάννα Γιαλλελή, Ρουμπίνη Δαφνή, Σπυριδούλα Κελεπούρη, Ευγενία Μάζη, Βιργινία Πασπαλάκη, Δημήτρης Σουλιώτης, Κατερίνα Σουρτζή, Γιάννης Τραπεζούντιος, Αγγελική Τομαρά

Σκηνοθεσία: Αγγελική Τομαρά

«Πολιτεία»- Χώρος Γνώσης και Πολιτισμού, Μοναστηρίου

136 Ακαδημία Πλάτωνος

Η Είσοδος στην τραπεζαρία μας είναι Ελεύθερη

Απαραίτητη η Κράτηση θέσεων.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 5120650 (ώρες 18.00 – 22.30)

 

 

 

 

Στην «Πολιτεία» – Χώρος Γνώσης και Πολιτισμού,

Μοναστηρίου 136 Ακαδημία Πλάτωνος

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s