ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 15 &16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 στην “Πολιτεία”

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 Μαρτίου, ώρα 12.30 (μεσημέρι)

 ΣΕΜΙΑΝΑΡΙΟ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ:   «Μύθοι και πραγματικότητα για την Ασφάλιση»

ASFALISH

 Είναι η ασφάλιση πολυτέλεια ή ανάγκη; Συμβάλλει στην κοινωνία μας βελτιώνοντας το βιοτικό μας επίπεδο; Γνωρίζουμε τι ισχύει σήμερα για την ασφάλιση στην Ελληνική Κοινωνία και ποια είναι η προοπτική της; Γνωρίζουμε τα είδη ασφάλισης και πως μπορούν να μας εξασφαλίσουν; Για όλα τα παραπάνω ερωτήματα και για πολλά ακόμα θα μιλήσουμε για να δούμε αν πράγματι υπάρχουν απαντήσεις. Οργανώνουμε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  επειδή θεωρούμε σημαντικό θέμα ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Εισηγητής: Νίκος Πάντελής (σύμβουλος ασφάλισης)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Μαρτίου,  ώρα 19.30

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ   «Το χρώμα του χρήματος»

TO XROMA TOY XRHMATOS

Αμερικανική ταινίαΣκηνοθεσία: Τζ. Σ. Κάντορ  Πρωταγωνιστούν:  Κέβιν Σπέισι, Ντέμι Μουρ, Τομ Μπέτανι, Τζέρεμι Αϊρονς, Ζάκαρι Κουίντο, Σάιμον Μπέικερ, Στάνλεϊ Τούτσι

 Γίνε Πρώτος! Γίνε πιο Έξυπνος… ή Κλέψε!!!Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στην πραγματική ιστορία του επενδυτικού κολοσσού Lehman Brothers που κατέρρευσε το 2008. Έκαναν το Μεγαλύτερο Έγκλημα του Αιώνα… Και δεν ήταν καν Παράνομοι!!!  24 δραματικές ώρες σε έναν αμερικανικό επενδυτικό κολοσσό στις αρχές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης το 2008. Ένας νέος οικονομικός αναλυτής, υπάλληλος μιας αμερικάνικης εταιρίας επενδύσεων ανακαλύπτει ένα λάθος στην θεμελιώδη εξίσωση του συστήματος οι επιπτώσεις του οποίου απειλούν με κατάρρευση όχι μόνο την εταιρία αλλά και ολόκληρο το οικονομικό σύστημα του δυτικού κόσμου. Τα ανώτερα στελέχη της εταιρίας συνέρχονται με σκοπό να λάβουν αποφάσεις με οικονομικό αλλά και ηθικό αντίκτυπο στις ζωές τους.

. Ακολουθεί συζήτηση. Συντονίζει: Μάριος Ρηγόπουλος

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s