Σεμινάριο για τους λάτρεις του καφέ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου & Κυριακή 3 Μαρτίου

ώρες 18.00. έως 20.00

Coffee Romantics

CAFES Αν είστε λάτρης του καλού καφέ, τότε σας ενδιαφέρουν τα σεμινάρια που θα γίνουν στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ τις Κυριακές 24 Φεβρουαρίου & 3 Μαρτίου ώρες 18:00 έως 20:00
από το μέλος μας Δημήτρη Σενδόνα.
Οι Καφε-λάτρεις, που επιθυμείτε να γνωρίσετε τα μυστικά του ΚΑΦΕ, αλλά και όσοι θέλετε να εργαστείτε στο χώρο του HO.RE.CA ελάτε κοντά μας!

Το σεμινάριο προσφέρει τη δυνατότητα να γίνετε πραγματικοί γευσιγνώστες, μέσα από τη γνώση του καφέ. Με στόχο να εκτιμάται απόλυτα ο πλούτος του, διακρίνοντας τις αποχρώσεις και τα αρώματά του, τη διαφορετική προέλευσή του και τις διάφορες τεχνικές καβουρντίσματος, καθώς επίσης τις σωστές μεθόδους παρασκευής και γευστικής αξιολόγησής του.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρες 18.00 εως 20.00


Θέμα:
Η Γη… η Ιστορία… οι Θρύλοι…   τα Καφεόδενδρα…  Συγκομιδή &Αποκομιδή…Αποκαφείνωση… Ποικιλίες… Φρύξη… Χαρμάνια…Χρώματα
& Αρώματα, έως  το φλιτζάνι σας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρες 18.00 εως 20.00

Θέμα:
Η ελληνική αγορά, χώρες προέλευσης, είδη καφέ, beverages,HO.RE.CA. εργονομία & διαχείριση BAR, ευκαιρίες επί οικονομικής κρίσης, τρόποι παρασκευής ροφημάτων και κυρίως…. Αισθήσεις!

Διότι…αυτό είναι…Καφές!

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΝΔΟΝΑΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 Ευρώ, για 4 ώρες, συνολικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας και δηλώστε συμμετοχή.

«ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Μοναστηρίου 136 Ακαδημία Πλάτωνος

Τηλ. 210 5120650 & 6932740751

Politeia.akadimiaplatonos@yahoo.gr

Politeiapolitismos.com

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΝΔΟΝΑΣ

SendonasΟ  Δημήτρης  Σενδόνας, γεννηθείς το 1968, σπούδασε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ καθώς και ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.

Εργάστηκε για 5 έτη, στον Έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ως ρεπόρτερ και ως παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών. Γρήγορα, όμως, την προτίμησή του, απέσπασε επαγγελματικά ο χώρος του HO.RE.CA. ( Hotel, Restaurant, Café).
To 1998, εντάσσεται στην 1η επαγγελματική ομάδα της Ελλάδας που δημιούργησε το Office Coffee System (Ολοκληρωμένες υπηρεσίες παροχής καφέ σε επαγγελματικούς χώρους-γραφεία), υπό την ‘’ομπρέλα’’ της LAVAZZA Espresso Point και σύντομα αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Key Account Manager. Η εκπαίδευση στο χώρο του καφέ θα είναι διαρκής και θητεύοντας σε γνωστούς έλληνες καφεκόπτες, θα εντρυφήσει στα στάδια επεξεργασίας και γευσιγνωσίας!
Ενδεικτικά και μεταξύ άλλων,το 2006, παράλληλα με το Καφεκοπτείο που έχει δημιουργήσει, θα αναλάβει τη Δ/νση της NESPRESSO και από το 2007 αναλαμβάνει τη Δ/νση της HORECO.
Από τις αρχές του 2012, παράλληλα με τον καφέ, δημιουργεί μια μικρή εταιρεία Ο.Ε. ονόματι: Ν Ω Ι (Ομηρική λέξη που σημαίνει…Εμείς οι Δύο) με κύριο αντικείμενο τη Waffle με αμιγώς ελληνικές πρώτες ύλες, τον Καφέ και τα Fun Foods.Σε όλη τη διάρκεια, στον ανωτέρω επαγγελματικό στίβο, εκπαιδεύει Ανθρώπινο Δυναμικό και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επαγγελματίες και μη!

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s