Εγκαίνια

Το “Δίκτυο Αλληλεγγύης μέσα από την γνώση και τον Πολιτισμό”

& η “ΠΟΛΙΤΕΙΑ” στην Ακαδημία Πλάτωνος

Σας προσκαλούν!

ΕΓΚΑΙΝΙΑ – Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 19.00

Ο Χώρος Γνώσης και Πολιτισμού «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» βρίσκεται στην είσοδο του Αρχαιολογικού Πάρκου της Ακαδημίας του Πλάτωνα. Είναι ένας χώρος άμεσα συνδεδεμένος με το χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνα και την ελευθερία της σκέψης και της ψυχής.

 Η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» είναι ένα τόπος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών, τέχνης, αλλά και  ένας χώρος ψυχαγωγίας και γνώσης. Έχει αίθουσες  για τα μαθήματα του δικτύου αλληλεγγύης και  αίθουσα που διαμορφώνεται  κατάλληλα, ώστε να καλύπτει οποιαδήποτε μορφή εκδήλωσης (μουσική, θεατρικά, βιβλιοπαρουσιάσεις, φιλοσοφικές συζητήσεις, σεμινάρια, προβολές κά), καθώς και εκθέσεις εικαστικών, φωτογραφίας κ.α.

Λειτουργεί  με μέλη, δηλαδή με ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό και που διεκδικούν την ζωή τους μέσα από την συλλογικότητα. Με ανθρώπους που συχνάζουν στο χώρο και τον θεωρούν “δικό τους”.

Απώτερος στόχος είναι να δημιουργηθεί στο χώρο μας μια εστία δημιουργικής αλληλεπίδρασης των πολιτών, που σταδιακά θα μας εφοδιάσει με την Παιδεία που απαιτείται για να αλλάξουμε όσα μας ενοχλούν γύρω και μέσα μας.

Για να πετύχει ένα τέτοιο εγχείρημα, το μόνο που χρειάζεται είναι άνθρωποι με όρεξη, ιδέες και καλές προθέσεις.  Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται όχι μόνο καλοδεχούμενη, αλλά και απαραίτητη.  Ό,τι θα γίνει για εμάς ξεκινά μόνο από εμάς!

Τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ  θα γίνουν το Σάββατο 15 /12/12 ώρα 19.00.

Συμμετέχουν καλλιτέχνες που στηρίζουν την προσπάθεια, όπως:

Νότης Μαυρουδής, Γιώργος Τοσικιάν, Μόρφω Τσαϊρέλη, Ευσταθία, Θωμάς Κοντογεώργης, Δημήτρης Χουντής,  Καίτη Κουλλιά κ.α.!!!!!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s